Oktober

SS-Minister

Expressen 22 oktober

Är det något som gör mig upprörd på riktigt – ja, förutom att man är så dum att man inte vaccinerar sig – är när man sätter epitet på människor, smutskastar dem och gör det till sitt livsverk att de inte ska få utrymme i det demokratiska samhället – och har fräckheten och osmakligheten att själv kroka arm med just den person som han så gärna vill förknippa de politiska motståndarna med. För vad menar egentligen vår SS-minister(Svenska Statsminister)? Är det så att alla ovaccinerade ska vägras vård när de insjuknar i Covid-19? Eller gäller det bara Sverigedemokrater? Oavsett vilka Löfven syftar på är det högst anmärkningsvärt att han anser att en röst på M, KD eller SD är ett hot mot demokratin. Själv tycker jag nog att den människosyn med utrensning av människor pga av deras medicinska syn eller sitt politiska engagemang är mer än avskyvärt och något som socialdemokraterna borde ha lämnat bakom sig. De där naziströtterna är visst betydligt starkare inom Socialdemokratin än inom Sverigedemokraterna! Vad blir det härnäst? Alla Liberaler får straffskatt? Inga rökare får cancervård? De som dricker alkohol måste gå med dumstrutar? Religiösa människor får inte arbeta inom offentlig sektor? Nej, det här var ett riktigt lågvattenmärke, till och med för en socialdemokrat.