September

Kanske vi vågar sticka ut näsan igen

Nu kan vi snart andas ut efter ytterligare en period i karantän 💔 Det är konstigt att coronasmittan inte minskar i någon större utsträckning – för jag tycker att vården är superduktiga på att provta och smittspåra. Vi räknar nu timmarna på Alfred som är sist ut till friheten igen 🥳 Melker var boven i dramat den här gången – skolan hade ju precis börjat såklart. Och Tranås Fotbollsförening, som enda förening i Tranås, vägrade att följa kommunens vädjan att skjuta på all verksamhet någon vecka – vilket resulterade i att smittan spred sig som en löpeld i alla skolor. Även bland dem som inte alls gillar fotboll. Oturen för oss andra som dubbelvaccinerade och har haft covid var att Tranås då blev värst drabbade i hela landet så vi hade ytterligare restriktioner att förhålla oss till 😭 Hemkarantän och dubbla provtagningar… Men ändå väldigt bra för i den första provtagningen fanns inte ett spår av corona, så lite onödigt med en pinne till i näsan en vecka senare tyckte vi nog alla – men då var Alfred positiv. Han som ändå håller sig längst ifrån lillebror 🤣 Men snart är han frisläppt han också ❤ Så vi njuter av friheten så länge den nu varar den här gången 🦋