Juni

Åhh, herregud…

På så sätt är det tur att vi har en lång sträcka av vår trädgård utmed en väg – vi får plats med många informationsskyltar om hur man ska bete sig mot sina medmänniskor och djur. Så nu får väl tillverkningen av skyltar ta fart här i Charlottenberg. Det är tydligen vår brist på information som nyinflyttade för sisådär 20 år sedan som gör att grannen och deras vuxna barn skriker och svär åt oss och hundarna från sina tomter och när de passerar vårt staket – om de inte hänger över staketet och hotar oss… De har inte blivit informerade av oss att man inte ska göra så… Vi och den större majoriteten av samhället känner nog att det snarare är brist på uppfostran och förstånd hos dem än en informationsmiss…

Ja, herregud och lite till tänker jag… Hade jag vetat det hade jag i ren godhet tillverkat just en sådan skylt för länge sedan… Men ska man tillverka en skylt för precis allt somliga inte förstår så blir vägsträckan full med skyltar för dem att läsa på – och ändå har man förmodligen inte täckt in allt de själva inte har förstånd att begripa. Så min man uttryckte det ganska bra igår när grannen stormade in på vår tomt. Men “Gå bara förbi och håll käft”

Are you talking to me??!!