Maj

Covid 19 – Familjen Enlund Unér

Än så länge är ställningen 2 – 2

Alfred insjuknade först och testades positiv. Och efter några dagar tillsammans i karantän blev Henrik sjuk och testades positiv även han… Melker och jag har hela tiden varit utan symtom men var tvungna att testa oss ändå – men inte en endaste liten virus hittade de… Än så länge i alla fall…

Alfred och Henrik är på bättringsvägen och är äntligen feberfria och kan snart gå tillbaka till både skola och jobb. Melker och jag hamnade i ett lite konstigt limbo och är inte riktigt klara på än om vi ska räkna en ny karantän med provtagning räknat från Henriks insjuknande eller om vi kan betrakta oss som fullt friska och säkra att släppas ut i samhället igen efter att ha testat oss en gång räknat från Alfreds sjukdomsdagar… Eller kan det vara så att vi undvikit Alfreds virusar och vi ännu inte hunnit samla på oss Henriks coronor innan vi provtogs… Då är vi i fortsatt karantän en vända till…

Det är inte lätt att göra rätt – och ändå så viktigt tänker jag att det inte blir fel. Och så dumt när provsvaren kommer på en helg. Så vi stannar hemma tills vi fått vidare besked och med säkerhet vet att vi inte riskerar någon annans hälsa.

😷Håll i – Håll ut – Håll avstånd😷

Ta hand om dig

🌼Det blir bättre🌼