Februari

Svenska Kennelklubben

Jag kan inte annat än notera att somliga numera har lagt en banner på sina Facebooksidor där man visar att man stödjer SKK. Och detta efter att SKK hängt ut en person med namn och medicinsk bakgrund. I direktsänd Livesändning på Facebook… Anledningen? Ett program på TV4 där SKK bl a kritiserades för att inte tillåta offentlig kritik… Osmakligt, avskyvärt och fullkomligt oacceptabelt gjort av SKK i min mening. Andra hundägare, uppfödare och förtroendevalda visar som sagt sitt fulla stöd. Det får stå för dem. Och deras moral. Jag delar inte deras värderingar. Alls.

Och det är jag otroligt stolt över!

Jag vet inte vem den här person är eller vad han har för konflikt med SKK. Det spelar egentligen ingen roll heller. Ingenting rättfärdigar det SKK gjorde.

Programmet är numera borttaget.