April

Hippie Girl ?

HAPPY HIPPIE GIRL COLLIS AMORES

Ciobanesc Romanesc Mioritic

Nu är hon äntligen här – vår efterlängtade Hippie ?

Inte blev det som vi planerade med att kunna åka och hämta henne i Polen… Så för att överhuvudtaget kunna få komma hem hit inom överskådlig framtid så fick hon åka med en fantastisk djurtransportbuss. PetsBus.eu Inte mitt och synnerligen inte hennes förstahandsval! Förmodligen inte heller hennes andra, tredje eller ens sjuttioelfte val, av hennes missnöjda uttryck att döma, när hon väl kom hem hit ?? Men nöden har ingen lag och de timmarna hon spenderade missnöjd på resande tass är nu över och hon kan upptäcka världen tillsammans med oss ?

Ett stort TACK till Kennel Collis Amores och Izabela Maratos för förtroendet att låta Hippie bli en del av vår familj ??