Mars

NEEEEEEEEEEEJJJJJJ ?

Tänk om alla länder kunde ha samma inställning som våra svenska experter – det är ju ändå samma virus vi pratar om ? Det är ingen som helst anledning till överdrivna åtgärder eller nedstängningar av gränser – i synnerhet inte Polens gräns ? Danmark må vara hänt och vad som händer på andra sidan Atlanten bekommer mig inte speciellt mycket det heller. Men Polen???!!! Där sitter ju Hippie och är snart redo för att komma hem!!! Hur tänkte de ansvariga ministrarna i Polen nu egentligen??? ?Jag borde ringa vår statsepidemiolog och be honom personligen kontakta berörda myndigheter i Polen för att förklara att det här är ett helt fel tillvägagångssätt att komma till rätta med det här viruset – helt onödigt, komplicerat, samhällsförödande och därtill fullkomligt överdrivet!

Låt oss innerligen hoppas att gränserna öppnas inom någon vecka så att i alla fall en färja eller ett flyg kan få Hippie hem ?

Annars har vi bra skyddsutrustning om vi behöver ?

Alfred för sisådär 10 år sedan