Januari

Konstigt…

Inte bara det att det kikar fram Snödroppar ur gräsmattan i mitten av januari utan att vi har en socialdemokratisk statsminister som står och rynkar pannan och blänger när de andra partierna gått man ur huse för att hitta pengar till våra gamla, sjuka och till våra barn! Och lyckats! Visserligen på bekostnad av annat – även att man inte ska ställa grupper mot varandra. Men det är nog så för alla med någorlunda koll på sin ekonomi att vill man mer av något så blir det mindre av annat. Och man tar det mest nödvändiga först! Ja, förutom då kanske för politiker i största allmänhet som vägrar att se den kopplingen… Och i det här fallet kan jag nog tycka att mer socialdemokrati än att värna om de svaga i samhället kan det väl inte bli? Och vad är då problemet? Och är det problemet som är det största problemet så tror jag att svensk politik har det ganska så problematiskt! Demokrati och allt!