September

Full Fart Framåt

Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Reinhold Niebuhr

Alfred var klok nog att gå vidare och byta simklubb och har nu med sig pappa Henrik som support i Jönköping Speedo Yards – det är ju dumt att ta ut sig alldeles på säsongens första tävling så kan man simma yards istället för meter så behöver man ju inte simma riktigt lika långt!

På grund av karenstid tävlar Alfred ännu några dagar för Tranås Simsällskap innan bytet blir klart till Nässjö Sim- och Livräddningssällskap. Men badmössan är utbytt och coachningen likaså – den här gången är det liiite andra och betydligt tydligare instruktioner än vad han är van vid. Men så är det ju lite skillnad på kompetensen att själv lyckas ta ett simborgarmärke och att träna andra att lyckas bra på tävling… Och det är ju som sagt inte alla som har förståndet att inse skillnaden…