September

AAAAHHHH!!!!

Jag tror jag faktiskt att jag håller på att få ett komplett psykbryt precis närsomhelst! Inte nog med att skolorna precis har kommit igång för barnen med allt vad det innebär med scheman, läxor och diverse skolbussar, Alfred har dessutom bytt simklubb och ska ha med sig träningskläder och matsäck i princip alla dagar i veckan för han ska med ett tåg direkt efter skolan! Inte begriper jag hur han kan tycka att det är värt ansträngningen för jag hade kanske föredragit att han bytt sport och allvarligt funderat på schack eller något han kunde utövat hemifrån istället nu när förutsättningarna inte var de bästa för simning i Tranås… Men han stormtrivs i Nässjö trots att han allt som oftast kommer hem med träningsvärk eller inte kommer hem alls för att han missat tåget… Så lagom när hjärnan processat alla nya rutiner klart luddades den av totalförkylning med feber och hosta som närapå fick lungorna att åka ut genom öronen. Och nu när jag äntligen är feberfri hade jag tänkt att göra några väl genomtänkta och kloka blogginlägg och då upptäcker jag att min blogg helt har bytt funktioner – ja, jag har inte varit helt uppmärksam på mailen den senaste tiden av ovanstående anledningar, men min blogg-värd hade visst skickat ett gratulationsmail om att det nu skulle bli enklare och effektivare att använda den nya blogghanteringsfunktionen! Jo, pyttsan heller! Det kan ju bli hur tokigt som helst känner jag för det finns ju ingenting som är som det brukar och lägg därtill att jag precis övertagit Melkers dator med alla möjliga nymodigheter – jag har hållit fast vid mitt Windows 7 i ett decennium nu och är inte alls van vid appar och annat konstigt! Det är väl i datorsammanhang ungefär lika länge som människor har befolkat jorden… Nåja, jag fyller visserligen år om några dagar, men än är jag inte en komplett fossil så jag tar väl mig an den här utmaningen också – min intention att läsa en e-bok på Alfreds lilla dator gick helt om intet – så jag garanterar inte att det här går bra det heller!

Åhh, nu fick jag in en bild också – tror jag…