Januari

Onsdag 9 januari

Nytt år, nya utmaningar…

Det är så lätt att fastna i det gamla invanda, förutbestämda och framför allt trygga man känner till och är bekväm med. Och jag tror banne mig att det blir värre med åren! Julen, lovet och helgerna är en tid för tanke och reflektion och det har jag ägnat mig åt – på mitt sätt! Det vill säga att den ena hjärnhalvan har snurrat åt ett håll och den andra åt helt motsatt håll och antagligen även upp och ned! Hjärtat har nog fungerat någorlunda har jag hört – även när julmusiken stått på högsta volym… Jag har haft så många bollar i luften att jag nästintill borde platsa i något landslag! Ja, några bollar föll väl platt till marken efter en eller annan hedervärd dunk i huvudet på mig – och det var kanske det som behövdes för att alla bitar till slut skulle falla på plats!

Det första och andra kapitlet kommer att stängas och i det tredje är inte mer än första raden skriven… Och jag är ganska ok med det! Tror jag…

Vi tänker i alla fall lite extra på Lilleman idag som skulle fyllt år!