September

Söndag 23 september

Nu har vinden nog lugnat ner sig för den här gången…

Ingen mer TV i husvagnen, ett demolerat fårstängsel och en fläderbuske som jag inte riktigt vet hur den ser ut med anledning av just det här nedfallna trädet…

Henrik är inte hemma i helgen och även att jag reder mig alldeles utmärkt utan honom så insåg till och med jag dumheten i att försöka starta och använda en motorsåg jag aldrig tidigare använt! Kanske bidrog Melkers förskräckelse i att mamma skulle orsaka fullständigt blodbad här hemma i att jag lät det här trädet bli liggandes… Ett äppelträd som hängde ut över vägen och riskerade ytterligare ett fårstängsel kändes mer akut och med hjälp av en gammal rostig såg och morfar fick jag till slut bort det på gammalt hederligt sätt – med bara lite blod, en massa svett och en hel del tårar!